Bevalcentrum

In het Gelre bevalcentrum kun je bevallen in een huiselijke omgeving, maar dan wel onder het dak van het ziekenhuis. Je neemt je eigen verloskundige mee!

Dit is in Apeldoorn en omgeving uniek! En jij en je partner kunnen hier gebruik van maken. Je hoeft je hiervoor niet aan te melden als je onder behandeling van een verloskundige in regio Apeldoorn staat. Kom je van buiten de regio, neem dan contact met ons op via: verloskundigcentrum@gelre.nl of (055) 581 19 30.

Snel in het ziekenhuis

Mocht er een reden zijn om de zorg tijdens de bevalling over te dragen aan de gynaecoloog, dan ben je met 3 minuten op de verpleegafdeling Verloskunde. Zo loopt de zorg voor jou vloeiend van de verloskundige naar het ziekenhuis.

Nieuwsgierig naar het bevalcentrum?

Bekijk dan onderstaand filmpje! Of kom zelf een kijkje nemen in het Gelre bevalcentrum. Iedere vierde maandag van de maand wordt er om 15.30 uur een rondleiding gegeven. Daarnaast is het mogelijk om voorafgaand aan de voorlichtingsavond over de bevalling een rondleiding te krijgen in het Gelre bevalcentrum. Kijk bij de geplande voorlichtingsavonden bevalling of daar een datum bij zit dat je kunt.

  

 


Een vader geeft geen raad, hij geeft het goede voorbeeld

Vrijblijvend adviesgesprek

Vragen of aanmelden?

Wil je je aanmelden bij de verloskundigenpraktijk of heb je vragen aan je verloskundige, neem dan contact op met (055) 581 19 30.

Wil je meer weten over bevallen in het Gelre bevalcentrum, neem dan contact op met je eigen verloskundige. Zij kan je verder helpen. Kom je van buiten de regio Apeldoorn, neem dan contact op met het Gelre Verloskundig Centrum en vraag naar de mogelijkheden.