Onvrede en klachten

Wat kun je doen als je niet tevreden bent over de faciliteiten van het bevalcentrum? Als bevalcentrum bieden wij de faciliteiten om te bevallen aan, namelijk de kraamkamer met badkamer. Mocht het voorkomen dat je niet (volledig) tevreden bent over deze faciliteiten, dan kun je dat aangeven. Neem hiervoor contact op met de klachtenfunctionaris via: www.gelreziekenhuizen.nl/klachten. De klachtenfunctionaris neemt indien nodig telefonisch contact met je op voor aanvullende informatie en/of we maken een aparte afspraak met jou om dit te bespreken. 

Het bevalcentrum in Gelre Apeldoorn gaat niet over hoe je de begeleiding door de verloskundige of kraamverzorgende hebt ervaren. Dit zijn professionals die vanuit een eigen praktijk of kraamzorgorganisatie werken en gebruik maken van de faciliteiten in het bevalcentrum. Als je over hun begeleiding en zorg klachten hebt of niet tevreden bent, zul je met hen contact moeten opnemen. 


Vragen?

Wil je meer weten over bevallen in het Bevalcentrum, neem dan contact op met je eigen verloskundige. Zij kan je verder helpen.