Voorlichtingsavond bevalling

Hoe bevalt 't? Informatieavond over bevallen

Tijdens deze voorlichtingsavond krijg je uitleg over het verloop van de bevalling zoals het thuis, in het geboortecentrum of in het ziekenhuis kan gaan. Denk aan pijnstilling, houdingen en een kunstverlossing. 

Je krijgt informatie van alle verloskundige praktijken in de regio Apeldoorn (Doevendans, La Vita, Ezra, Gelre Verloskundig Centrum en Lievelle). Ook verloskundigen van het ziekenhuis geven je meer informatie. Deze avond is voor alle vrouwen (en hun partners) die ongeveer 7 maanden of langer zwanger zijn.

Voorafgaand aan deze avond is mogelijk om een rondleiding te krijgen in het Gelre bevalcentrum, om 18.45 uur.

Praktische informatie  

Datum: Elke tweede dinsdag van de maand: 8 januari, 12 februari, 12 maart, 9 april, 14 mei, 11 juni , 9 juli, 13 augustus, 10 september, 8 oktober, 12 november en 10 december 2019
Tijd: 19.30 - 21.30 uur.Om 18.45 uur geeft een verloskundige een rondleiding in het Gelre Verloskundig Centrum. 
Locatie: Gelre ziekenhuizen Apeldoorn, auditorium (boven de hoofdingang van het ziekenhuis, entree via de hoofdingang)  
Toegang/aanmelden: Toegang is gratis. Je hoeft je niet aan te melden voor deze avond.

Meer weten? Kijk hier


Ja, ik wil me inschrijven!

Vrijblijvend adviesgesprek

Vragen of aanmelden?

Wil je je aanmelden bij de verloskundigenpraktijk of heb je vragen aan je verloskundige, neem dan contact op met (055) 581 19 30.

Wil je meer weten over bevallen in het Gelre bevalcentrum, neem dan contact op met je eigen verloskundige. Zij kan je verder helpen. Kom je van buiten de regio Apeldoorn, neem dan contact op met het Gelre Verloskundig Centrum en vraag naar de mogelijkheden.