Voorlichtingsavond borstvoeding

Ben je zwanger en wil je borstvoeding gaan geven of twijfel je misschien nog? Wij vinden borstvoeding de beste voeding voor je baby. Het is natuurlijk en bovendien ervaren jij en je kindje warmte en geborgenheid door het lichaamscontact. Wil je hier meer over weten? Kom dan naar onze informatieavond. We geven je basisinformatie over het geven van borstvoeding en de gezondheidseffecten. Wij helpen je graag om je hier goed op voor te bereiden.

Borstvoeding, de beste start

Zes keer per jaar organiseren we een informatieavond over borstvoeding. Dit doen we samen met de regionale werkgroep borstvoeding en kraamzorgorganisatie Naviva. Tijdens de avond krijg je algemene basisinformatie over borstvoeding. Je bent samen met je partner van harte welkom.

Data 2019: 14 januari, 11 maart, 13 mei, 8 juli, 9 september en 11 november
Tijd: 19.30 - 21.30 uur (zaal open om 19.15 uur)
Plaats:  Gelre ziekenhuizen Apeldoorn, auditorium (route 24)
Kosten: De toegang is gratis en je hoeft je niet aan te melden

 


Vragen?

Heb je vragen aan je verloskundige, neem dan contact op met (055) 581 1930. Wanneer het spoed is en je kunt ons niet bereiken op bovenstaand nummer, bel dan naar 088-0511783

Wil je meer weten over bevallen in het Bevalcentrum, neem dan contact op met je eigen verloskundige. Zij kan je verder helpen.