De Ojevaar

Beste bezoekers en verwijzers van en naar De Ojevaar

 

Het betreurt ons  u te moeten melden dat De Ojevaar wegens persoonlijke omstandigheden  per 20 maart 2019  (voorlopig) zijn deuren zal sluiten.

Dinsdag 19 maart 2019 zal de laatste dag zijn dat De Ojevaar geopend is. Alle aanwezige spullen worden ingepakt en opgeslagen voor een (hopelijke)

spoedige herstart . Tot die tijd kunt u terecht bij diverse andere instanties, zoals de kledingbanken, Stichting WHOE en de S.K.K.B in Eerbeek. 

 

Wij danken een ieder hartelijk voor het in ons gestelde vertrouwen, het doneren van financiële middelen en de mooie en noodzakelijke spullen!

We hebben hier veel moeders en gezinnen  mee kunnen helpen.

 

Namens de vrijwilligers van De Ojevaar en voorzitter Stichting de Ojevaar Gerrie (van der Haar) Bosch

 


Het doel blijft om ook van jou een moeder te maken!!

Vrijblijvend adviesgesprek

Vragen?

Heb je vragen aan je verloskundige, neem dan contact op met (055) 581 1930. Wanneer het spoed is en je kunt ons niet bereiken op bovenstaand nummer, bel dan naar 088-0511783

Wil je meer weten over bevallen in het Gelre bevalcentrum, neem dan contact op met je eigen verloskundige. Zij kan je verder helpen. Kom je van buiten de regio Apeldoorn, neem dan contact op met het Gelre Verloskundig Centrum en vraag naar de mogelijkheden.