De Ojevaar

Al meerdere jaren zet Gelre Verloskundig Centrum Apeldoorn (voorheen verloskundigepraktijk Gerrie van der Haar) zich in om gebruikte baby en kinderspulletjes over te dragen aan ( a.s.) gezinnen die deze erg goed kunnen gebruiken. Het gaat hier veelal over gezinnen met minimale financiele middelen. Het is goed om te zien dat De Ojevaar op deze manier ouders helpt en spullen een nieuwe gebruiksronde krijgen.

Het reilen en zeilen van De Ojevaar wordt uitgevoerd door een zeer enthousiaste groep vrijwilligers. Zij ontvangen (a.s.) ouder(s) met een kopje thee of koffie. Waarna zij samen in alle rust de benodigde spullen uitzoeken. 

Heeft u nog babyspullen?

Vaak staan er nog babyspullen op zolder of worden deze weggedaan. Veelal zijn deze spullen nog prima te gebruiken. Denk hierbij aan een babybedje, beddengoed, kinderwagen,box, babybadje, maxicose, speelgoed, kruiken, luiers, positie kleden en babykleding (t/m maat 80) etc. De Ojevaar kan deze spullen goed gebruiken. U kunt de spullen brengen bij de Ojevaar:

  • Baron Sloetkade 97 in Apeldoorn
  • iedere dinsdag- en vrijdagochtend tussen 09.30 en 11.30 uur

Heeft u babyspullen nodig?

Zoekt u babyspullen dan staan onze vrijwilligers voor u klaar om e.a. samen uit te zoeken. U kunt langskomen aan de Baron Sloetkade 97 in Apeldoorn, iedere dinsdag- en vrijdagochtend tussen 09.30 en 11.30 uur.

Meer weten?

Voor al uw vragen buiten de openingstijden zijn wij bereikbaar via deojevaar@gmail.com


Het doel blijft om ook van jou een moeder te maken!!

Vrijblijvend adviesgesprek

Spoed?

Bel :  (055) 581 1930


Voorlichtingsavonden

Lees meer


Meer weten?

Voor meer informatie kunt je contact met ons opnemen via de email, telefoon of via onderstaand formulier.

Telefoon: 055- 581 1930

Email: verloskundigcentrum@gelre.nl