Verloskundigenpraktijk

Verloskundigenpraktijk Gerrie van der Haar werkt samen met Gelre ziekenhuizen. Hieruit is het Gelre Verloskundig Centrum ontstaan. Vanuit dit centrum verzorgt de verloskundigenpraktijk de gehele eerstelijns verloskundige zorg. Dat wil zeggen de zorg en begeleiding vanaf het moment dat je zwanger bent of zwanger wilt worden tot en met de volledige nazorg.

Het Gelre Verloskundig centrum zit in het gebouw van Gelre ziekenhuizen Apeldoorn. In dit mooie centrum kun je terecht voor je zwangerschapscontroles, lactatiekundige zorg en verder alles wat bijdraagt aan een fijne en vertrouwde zwangerschap. Tevens bevinden zich in dit centrum vier prachtige bevalkamers van het Gelre bevalcentrum. Deze bevalkamers geven je de mogelijkheid om in een huiselijke omgeving, onder het dak van het ziekenhuis, te bevallen. Na de geboorte van de baby heb je de mogelijkheid om nog 2 uur in deze luxe kamer te verblijven. Zo kunnen jullie een rustige, liefdevolle start maken met jullie kindje.


Het geluk van een kind, begint in het hart van de moeder

Vrijblijvend adviesgesprek

Vragen of aanmelden?

Wil je je aanmelden bij de verloskundigenpraktijk of heb je vragen aan je verloskundige, neem dan contact op met (055) 581 19 30.

Wil je meer weten over bevallen in het Gelre bevalcentrum, neem dan contact op met je eigen verloskundige. Zij kan je verder helpen. Kom je van buiten de regio Apeldoorn, neem dan contact op met het Gelre Verloskundig Centrum en vraag naar de mogelijkheden.