Na de bevalling

Als de baby is geboren, start van jullie kraamtijd! De kraamtijd is er voor jullie! Het is een week waarin jullie de gelegenheid krijgen om je baby een beetje te leren kennen. Een week om te verzorgen, te voeden en bovenal lief te hebben.

Even rust!

Een bevalling kan veel van een moeder vergen. Daarom is de kraamtijd ook een periode van voldoende rust nemen.

Bezoek is natuurlijk ontzettend leuk, wie wil nu niet jullie prachtige kindje komen bewonderen. Toch is het goed paal en perk te stellen.

Het is ook erg fijn om momenten samen te hebben om heerlijk met de baby te kunnen knuffelen. Want knuffelen kun je nooit te veel doen!

Raad en daad

De kraamverzorgende staat jullie deze periode met veel met raad en daad bij. Super om zo'n rots in de branding te hebben de eerste week.


Ja, ik wil me inschrijven!

Vrijblijvend adviesgesprek

Vragen of aanmelden?

Wil je je aanmelden bij de verloskundigenpraktijk of heb je vragen aan je verloskundige, neem dan contact op met (055) 581 19 30.

Wil je meer weten over bevallen in het Gelre bevalcentrum, neem dan contact op met je eigen verloskundige. Zij kan je verder helpen. Kom je van buiten de regio Apeldoorn, neem dan contact op met het Gelre Verloskundig Centrum en vraag naar de mogelijkheden.