De praktijk

Dagelijks melden zich bij ons prille zwangeren en hun partners. Zeker als het om de eerste zwangerschap gaat, vinden zij dit doorgaans erg spannend. Alles is nieuw, nog erg onwerkelijk en er zijn vele, vele vragen. In ons eerste uitgebreide gesprek is er veel ruimte voor al deze dingen. Je gaat merken dat je je meteen thuis voelt.

Van iedere zwangere een moeder maken!

Dat is het doel dat wij telkens weer voor ogen hebben. Natuurlijk hebben we ook aandacht voor de partner die vader (of moeder) gaat worden. We geven jullie veel zorg en begeleiding bij het zwanger zijn, de bevalling en het ouderschap. Dit zijn allen natuurlijke processen, waarbij vertrouwen een hoofdrol speelt.

Veel kennis aanwezig

Verder hebben wij aanvullende cursussen en opleidingen gedaan om zoveel mogelijk jouw vragen en problemen het hoofd te kunnen bieden. Denk hier bij aan borstvoeding, met een eigen lactatiekundige kan er in de zwangerschap al een zeer goede voorbereiding plaats vinden. Maar ook na de geboorte van de baby kan zij jou met raad en daad bijstaan. Maar ook seksualiteit en rouwbegeleiding zijn belangrijke aanvullingen als het gaat over verloskundige begeleiding.


Ja, ik wil me inschrijven!

Vrijblijvend adviesgesprek

Vragen of aanmelden?

Wil je je aanmelden bij de verloskundigenpraktijk of heb je vragen aan je verloskundige, neem dan contact op met (055) 581 19 30.

Wil je meer weten over bevallen in het Gelre bevalcentrum, neem dan contact op met je eigen verloskundige. Zij kan je verder helpen. Kom je van buiten de regio Apeldoorn, neem dan contact op met het Gelre Verloskundig Centrum en vraag naar de mogelijkheden.