Verhuur/verkooppunt borstkolven en/of hulpmiddelen

In sommige situaties is het nodig om een borstvoedingshulpmiddeel te gebruiken. Het Gelre Verloskundig centrum heeft deze middelen in huis. Indien het gewenst is om van één van de hulpmiddelen gebruik te maken, kan hiervoor contact op worden genomen met de verloskundige.

Wij verhuren de elektrische dubbelzijdige kolf Symphony van Medela. Deze huurkolf is met name bedoeld om de borstvoeding goed op gang te brengen tijdens de eerste dagen na je bevalling. Tevens verkopen wij diverse (elektrische) borstkolven. 

Naast het verkopen van borstvoedingsgerelateerde producten (tepelhoedjes, tepelzalf etc.) verkopen wij ook zwangerschapsondergoed en voedingsbeha's van het merk Medela.


Ja, ik wil me inschrijven!

Vrijblijvend adviesgesprek

Vragen of aanmelden?

Wil je je aanmelden bij de verloskundigenpraktijk of heb je vragen aan je verloskundige, neem dan contact op met (055) 581 19 30.

Wil je meer weten over bevallen in het Gelre bevalcentrum, neem dan contact op met je eigen verloskundige. Zij kan je verder helpen. Kom je van buiten de regio Apeldoorn, neem dan contact op met het Gelre Verloskundig Centrum en vraag naar de mogelijkheden.