Kinderwens

             "Een slimme meid is voorbereid..."

Als je nu of in de nabije toekomst zwanger wil worden, is het goed om je te laten informeren. Dit kan tijdens een preconceptioneel consult bij de verloskundigen van het Gelre Verloskundig Centrum.

Tijdens een uur durend consult bespreken we de gezondheid van jou en je partner. Ook krijg je informatie over mogelijke erfelijke en of aangeboren afwijkingen in de familie. Maar zeker ook wordt jouw leefstijl doorgenomen, denk hierbij aan gezonde voeding, sporten, roken e.d.

Verder komt het preventief gebruiken van foliumzuur en vitamine D aan de orde. En samen kijken we aan de hand van je cyclus wanneer jouw vruchtbare dagen zijn. Over seksualiteit zal zeker gesproken worden, dit is namelijk niet los te koppelen van zwanger worden. Verder worden de onderzoeken die mogelijk zijn tijdens de zwangerschap al even door ons toegelicht.


Ja, ik wil me inschrijven!

Vrijblijvend adviesgesprek

Vragen?

Heb je vragen aan je verloskundige, neem dan contact op met (055) 581 1930. Wanneer het spoed is en je kunt ons niet bereiken op bovenstaand nummer, bel dan naar 088-0511783

Wil je meer weten over bevallen in het Gelre bevalcentrum, neem dan contact op met je eigen verloskundige. Zij kan je verder helpen. Kom je van buiten de regio Apeldoorn, neem dan contact op met het Gelre Verloskundig Centrum en vraag naar de mogelijkheden.