Zwanger

Iedere zwangerschap is een bijzondere gebeurtenis. Daar willen we jullie graag in bij staan. Je draagt een kindje in je, jullie worden voor het ouders, of er komt een broertje of zusje bij.

Tijdens deze bijzondere periode zullen wij jullie bijstaan. Dat wil zeggen dat we jou en je baby regelmatig zullen controleren. Ook zullen we jullie van ruime informatie voorzien. Natuurlijk is er voldoende ruimte voor al je vragen en onzekerheden. Het doel blijft om ook van jou, een moeder te maken!

In goede handen

Tijdens de zwangerschap wordt er een medisch verloskundig dossier bij gehouden. Wij gebruiken samen met de gynaecologen hetzelfde systeem. Dit is erg positief. Zo heeft een ieder altijd de juiste volledige informatie over jou en jouw zwangerschap. Dit komt de zorg op alle punten ten goede. Heb je hier vragen over, stel ze gerust.

 


Een vader geeft geen raad, hij geeft het goede voorbeeld

Vrijblijvend adviesgesprek

Vragen of aanmelden?

Wil je je aanmelden bij de verloskundigenpraktijk of heb je vragen aan je verloskundige, neem dan contact op met (055) 581 19 30.

Wil je meer weten over bevallen in het Gelre bevalcentrum, neem dan contact op met je eigen verloskundige. Zij kan je verder helpen. Kom je van buiten de regio Apeldoorn, neem dan contact op met het Gelre Verloskundig Centrum en vraag naar de mogelijkheden.